Training Kom uit je burn-out

Kom uit je burn-out

Een burn-out is meestal een langdurige kwestie. Je komt niet zomaar in een burn-out terecht. Daar is veel aan vooraf gegaan. Je hebt te hard gewerkt, te veel gewerkt, veel ballen in de lucht gehouden en  en je hebt dit met een groot doorzettingsvermogen vol weten te houden. Tot je lichaam opeens weigert nog langer mee te werken aan deze roofbouw. De signalen die je kreeg zijn lang genoeg genegeerd en er moet nu echt iets gebeuren.  Het opbouwen van een burn-out kan jaren hebben geduurd.

Een combinatie van karaktereigenschappen en langdurige belasting hebben hieraan bijgedragen. Iemand die een burn-out krijgt, is vaak niet lui genoeg. Om goed uit een burn-out te komen heb je een omslag nodig in je denken en handelen. De mensen die wij getraind hebben leerden we de baas te worden over het heilige moeten, ze leerden om nee te zeggen, ze kregen ontspanningsoefeningen en ze hebben hun grenzen leren aangeven.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die een burn-out heeft (gehad) of er tegenaan zit. En is ook erg geschikt voor mensen die meer dan 1x een burn-out hebben gehad.

Doel:

Zodanig je denken en handelen veranderen dat je spoedig uit je burn-out komt, en een herhaling in de toekomst het weet te voorkomen. Dat je net zoals wij achteraf zeggen het is het beste dat me is overkomen.

Resultaat:

Je krijgt inzicht in hoe het het zo ver kwam, je valkuilen, je denken, je emoties en je handelen. Je maakt de complete omslag die nodig is om uit je burn-out te komen.

Inhoud van de training:

  • Piekeren,
  • Negatieve spiraal,
  • Karaktereigenschappen en de valkuilen,
  • Omzetten van gedachten,
  • Oplossen van problemen,
  • Ontspanningstechnieken,
  • Assertief zijn.

Aanmelden en informatie:

Duur                                     : 6 dagen verdeeld over 8 weken

Datum                                  : in 2015 (in overleg)

Prijs per persoon              : 995,00 inclusief lesmateriaal, koffie/thee, exclusief BTW (werkgevers vergoeden dit vaak)

Locatie                                 : Rotterdam of Alkmaar (in overleg elders in Nederland /België ook mogelijk)

Deelnemers                       : minimaal 4, maximaal 12

Aanmelden/informatie : info@pit4.nl of onderstaand inschrijfformulier

 

De training geven we ook in company. Mail of bel ons voor een offerte.

 

Inschrijven: