Janine over burn-out op RTL nieuws

Ik werd eergisteren gebeld door RTL nieuws met de vraag of ik iemand wist die tot 2 x toe een burn-out heeft gehad. Ik kon op dat moment alleen maar melden dat ik het zelf  gehad heb ook al wil ik het vaak niet erkennen. Twee keer een burn-out, alsof ik de eerste keer er onvoldoende lering uit getrokken had! Echter waren de twee burn-outs totaal verschillend. De eerste is ontstaan door het werk. De tweede door persoonlijke omstandigheden.

RTL nieuws vroeg of ik mijn verhaal op TV wilde vertellen. Ook al was het dit keer niet in de rol als expert is mijn doel nog steeds om mensen bewust te maken en te helpen dus als ik dat kan doen door mijn verhaal te vertellen dan doe ik dat met liefde.

Bijgaand treffen jullie de link aan naar de opname van RTL nieuws wat gisteravond om 23.42 werd uitgezonden.

https://www.youtube.com/watch?v=_aw15DEacjk&t=9s

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply